Een visie vertegenwoordigt een concept met het potentieel om werkelijkheid te worden. Wij zijn erin geslaagd om dit concept effectief in beeld te brengen.
Client

Filmore footwear

Jaar

2023

Diensten

Productfotografie
Sneak previews
Campagnefotografie

Website

www.filmorebrand.com

PRODUCTFOTOGRAFIE

Voor Filmore Footwear hebben we "Right from the start" een reeks content geproduceerd. We hebben de volledige funnel ontwikkeld, waarin de doelgroep wordt geïnspireerd, geïnformeerd en uiteindelijk terechtkomt op de productdetailpagina.
Meer lezen

Doorvertaling vanuit de merkgedachte

Filmore Footwear lanceerde in 2023 haar nieuwe footwear brand, gedreven door een heldere visie en hun doelgroep voor ogen. Vanaf het prille begin hebben wij de look and feel naadloos weten te door te vertalen binnen de duidelijk gepresenteerde merkgedachte. 

Sneak preview

Vlak voordat Filmore officieel werd gelanceerd, produceerde wij een exclusieve sneak peek van geselecteerde artikelen. We bouwden een mysterieuze en creatieve licht setup en lieten wat specifieke herkenbare elementen van het product doorschemeren.  

Handcrafted from Portugal

We reisden met het Filmore-team af naar een van de traditionele schoenenfabrieken in Portugal, met de opdracht om het volledige duurzame productieproces binnen de merkidentiteit in beeld te brengen.