Een visie vertegenwoordigt een concept met het potentieel om werkelijkheid te worden. Wij zijn erin geslaagd om dit concept effectief in beeld te brengen.
Client

Vedder & Vedder

Jaar

2024

Diensten

Productfotografie
Creatieve productfotografie
Campagne fotografie
Filmproductie

Website

www.vedder-vedder.com

Studio 206 voor Vedder & Vedder - Studio 206 voor Vedder & Vedder -
Product detail pagina

Productfotografie op maat

Vanaf de startup zijn wij de content partner voor dit snelgroeiende gepersonaliseerde sieraden merk Vedder & Vedder. Na een geslaagd onboarding traject hebben wij de juiste stijl voor de productfotografie gezamenlijk weten te bepalen. Vanuit een in detail opgezet stijldocument worden de steeds nieuwe sieraden collecties door structuur en efficientie altijd weer consistent geproduceerd
01 LEES MEER

Handgemaakte sieraden gepersonaliseerd in beeld gebracht 

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gemaakt door een team van kundige, vrouwelijke goudsmeden in hun eigen Vedder & Vedder atelier. Toen zij net begonnen met het maken van gepersonaliseerde sieraden hadden zij enkel kunnen dromen van een team van vrouwen die dag in, dag uit samen met de oprichters Anne & Esther Vedder zouden werken aan hun passie.
02 LEES MEER
Creatieve productfotografie
⸻ Creatieve productfotografie
⸻ Creatieve productfotografie
⸻ Creatieve productfotografie

Handcrafted in Amsterdam

Het maken van elk stuk kan niet uit handen worden gegeven. Daarom werkt Vedder & Vedder met in house goudsmeden, die armbanden, ringen, kettingen en oorbellen personaliseren vanuit hun eigen atelier in Amsterdam.
Campagne fotografie 

Volg ons op social media

Wij omarmen digitale transformatie en geloven dat elk goed idee online succes verdient. Volg ons op social media en ontdek hoe we samen jouw product of dienst tot leven brengen.